4765 Csenger, Rákóczi utca 66.

06 70 409 1547

info@ofkkft.hu

Rólunk

Üdvözöljük az OFK Oktatásfejlesztési Kft. oldalán!

„Az elégedett és boldog élet kulcsa a tanulás és az öröm összekapcsolása. Az öröm nélküli tanulás kimerít, a tanulás nélküli öröm pedig rendkívül unalmas.” (R. D. Precht)

Richard David Precht népszerű német író, filozófiai indíttatású könyvek szerzőjének gondolatával köszöntjük megbecsült tisztelettel és nagy szeretettel az oldalunkra látogató valamennyi kedves érdeklődőt!

Társaságunk 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy a felnőttképzés keretei között lépést tartsanak a változó piaci kihívásokkal. Küldetésünk, hogy mindenkinek “házhoz vigyük” a tudást magas színvonalú oktatás formájában az élethosszig tartó tanulás folyamatában. Vállalatok és magánszemélyek számára is biztosítsunk egyedi vagy összetett szolgáltatásokat. Az eltérő igényekhez igazodva rugalmasan szervezzük a megrendelt képzéseket legyen szó a képzési program kidolgozásáról – maximálisan igazodva a megrendelő igényeihez -, helyszínről, ütemezésről.

Célunk az, hogy hallgatóinknak - legyen az pályakezdő, vagy tapasztalt szakember - minőségi, a mai sztenderdeknek megfelelő, piacképes gyakorlati tudást adjunk át. Ennek érdekében az elmúlt években új szemléletű, korszerű oktatási módszerek és eszközök kidolgozásán fáradoztunk. Ennek eredményeként

- új, e-learning digitális felület és rendszer került bevezetése,

amely a kontaktórás oktatáson túlmutat, segítve a felnőttképzésben az önálló tanulást, időbeosztást. A versenyképességünket igyekeztünk növelni azáltal, hogy az e-learning rendszerek támogatják az EU által meghirdetett Life-learning koncepciót. A kifejlesztett Learning Management rendszerünk (LMS) olyan oktatási tartalomkezelő rendszer, amely oktatási programok, események, távoktatási programok adminisztrációjára, dokumentálására, nyomon követésére alkalmas. Ez a rendszer támogatást nyújt többek között az elért eredmények nyilvántartásában, tananyagok összeállításában, kézbesítésében, a közösség online kommunikációjában. Segítséget nyújt a képzések jogszabályszerű dokumentálásában;

- új webshopot hoztunk létre,

amely az online képzések piacára való belépést erősíti. A felnőttképzések piacán a gyors tájékozódást segíti, a képzésben résztvevők számára a képzés módjáról, időtartamáról, kimenetéről és áráról azonnali információt nyújt területi korlátozás nélkül;

- új digitális munkaerőpiaci kompetenciákat mérő és értékelő rendszert (DMKR) dolgoztunk ki,

amely segítséget nyújt a vállalkozásoknak, akik meghatározott pozícióra keresnek szakembereket, HR vezetőknek, és azoknak az embereknek, akik nehezen találnak megfelelő munkát, mert nincsenek tisztában a képességeikkel, kompetenciáikkal. A rendszer alapja a pszichológiában már régóta létező teszteknek a digitális, csoportosan végezhető változatának kidolgozása, különböző megközelítésekben: vezetői kompetenciák, munkával kapcsolatos személyiségtényezők feltárása, munkamotiváció feltárása, specifikus kompetenciák, képességtesztek formájában.

Társaságunk elsődleges célja, hogy változó világunkban a folyamatosan felmerülő újabb és újabb kihívásokra adekvát válaszokat tudjanak adni, valamint a mottóban szerelő örömöt a tanulás folyamatába beillesszük.

Alapítóink valamennyien rutinos oktatási szakemberek, akik a közvetlen feladat-ellátási helyükön munkásságukkal kivívták a szűkebb és tágabb környezetük elismerését. Mindezeken túl a több évtizedes tapasztalataik mellett jogi-, és gazdasági-, menedzsment ismeretekkel is rendelkeznek. A közvetlen vezetést egy kiválóan felkészült irodavezető, valamint széles körű kompetenciákkal felvértezett külsős munkatársak, trénerek, tutorok, szakértők, szaktanácsadók, mesterpedagógusok veszik körül. A végletekig elhivatott humánerőforrásunk garancia lehet a minőségre és a szakmaiságra. Minden kollégánkkal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy olyan tanfolyamokat, képzéseket, workshopokat szervezzünk és lebonyolítását kínáljunk, amivel nemcsak oklevelet/tanúsítványt, de hasznos tudást is szerezhet minden résztvevő.

Folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket, hogy minél jobbak lehessünk, és minél több lehetőséget nyújthassunk Tisztelt Megrendelőink számára.

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Leendő Ügyfeleink, Barátaink!

Sarah Caldwell amerikai karmester örökérvényű gondolatával köszöntve várjuk jelentkezésedet a képzéseinkre:

„Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.”

Maradunk megbecsült tisztelettel

Az „OFK” Oktatásfejlesztési Szolgáltató Kft. képviseletében

Demeter Ágnes, ügyvezető

OFK OKTATÁSFEJLESZTÉSI KFT.

KAPCSOLAT / ELÉRHETŐSÉG

Ajándékutalványt a következő email címen lehet igényelni: info@ofkkft.hu
+36/70/409-1547
ofk.tanulas@gmail.com
4765 Csenger , Rákóczi utca 66.

Panaszkezelés

Impresszum

Adatvédelmi tájékoztató

Általános szerződési feltételek

Vásárlási feltételek

Regisztráció