4765 Csenger, Rákóczi utca 66.

06 70 409 1547

info@ofkkft.hu

Kompetencia felmérés

Ez a digitális munkaerőpiaci kompetencia mérő- és értékelő rendszer a személyzet kiválasztás területén használható eszköz, amely a munkában használt képességek, munkához való hozzáállás feltérképezésére szolgál. Nem lelki folyamatok mélyrehatását vizsgáló teszt, hanem egy komplex képességanalízis, amely nem tipizál vagy kategorizál.

A mérő- és értékelő rendszer személyiségjellemzőket vizsgál, melyek nem csak arról adnak képet, hogy az adott személy hogyan működik a magánéletben, hanem arról is képet ad, hogy az adott személyhez milyen foglalkozások illenek. 

A leginkább illeszkedő szakma megtalálása mind a munkavállaló mind a munkáltató szempontjából előnyös. A személyiségjellemzőkön túl a mérő- értékelő rendszer képességeket, készségeket mér, melyek ugyancsak meghatározzák az adott személy munkaképességét.

A teszt 10 skálán keresztül méri a személyiségjellemzőket valamint készségeket egy 0-tól 100-ig terjedő skálán. Ezek közül 6 a személyiségjellemzőket méri, míg 4 a munkaképességhez köthető készségeket. A személyiségjellemzők esetében a skálák mentén megkülönböztetünk (nagyon) magas, átlagos, illetve (nagyon) alacsony pontszámot. Fontos, hogy a személyiségjellemzők esetében a magas vagy alacsony pontszám nem jelent egyértelműen jó vagy rossz tulajdonságokat. Mind a magas mind az alacsony pontszám magában hordozhat pozitív és negatív tulajdonságokat, valamint az egyes foglalkozások, munkakörök más-más személyiségjellemzőket kívánnak meg. A további 4 skála esetében is megkülönböztetünk kiváló, átlagos valamint gyenge készségeket. Fontos, hogy a készségek fejleszthetők, tehát az esetleges gyenge pontszám elérése nem jelent „munkaképtelenséget”.

Érdeklődni az alábbi email címen: 

OFK OKTATÁSFEJLESZTÉSI KFT.

KAPCSOLAT / ELÉRHETŐSÉG

Ajándékutalványt a következő email címen lehet igényelni: info@ofkkft.hu
+36/70/409-1547
ofk.tanulas@gmail.com
4765 Csenger , Rákóczi utca 66.

Panaszkezelés

Impresszum

Adatvédelmi tájékoztató

Általános szerződési feltételek

Vásárlási feltételek

Regisztráció