+36-70/409-1547
Nyilvántartási szám: B/2020/000337
  4765 Csenger,
Rákóczi u. 66.
Engedélyszám:
E/2020/000333
Engedélyszám:
E-001214/2015

Adatvédelmi tájékoztatók, képzések a GDPR-ra való felkészüléshez
A képzések átfogó célja, hogy a résztvevők olyan ismeretekhez jussanak, amelyek a mindennapi munkájuk során segíti őket felismerni a személyes adatok kezelésével kapcsolatos helyzeteket, és alapvető tudást nyújtson számukra a legszükségesebb intézkedéseket illetően.
Tovább
GINOP 6.1.2. Informatikai képzés INGYENES!
Első lépések a digitális világba- IKER 1. és IKER2. szintű tanfolyamok célja: A képzési programok célja a digitális kulcskompetenciák elsajátítása, melyre mindenkinek szüksége van a személyes önmegvalósításhoz és fejlődéshez, az aktív polgársághoz, a társadalmi beilleszkedéshez és a foglalkoztatottság elősegítése érdekében.
Tovább
Felújítjuk az óvodádat! Ovitündérek újratöltve a Pölöskei Szörppel!
A Pölöskei Szörp támogatásával idén is megvalósul a társadalmi célú kezdeményezés, hogy élhetőbbé tegyük egy óvoda mindennapjait, és örömet szerezzünk a kicsiknek. Az ő örömük a mi örömünk is, hiszen nincs is annál jobb, mint fülig érő szájakat és felhőtlen örömöt látni rajtuk.
Tovább
Áldott Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Húsvét a keresztény világ legnagyobb ünnepe. Húsvét hétfő a magyar népéletben a locsolkodás napja. A szokásról már XVII. századi írásos emlékek is fennmaradtak. A víz megtisztító, megújító erejébe vetett hit az alapja ennek a szokásnak, mely aztán polgárosodott formában (kölnivízzel locsolás) megmaradt a városokban napjainkig. Bibliai eredetet is tulajdonítanak a locsolkodás hagyományának, eszerint a Krisztus sírját őrző katonák a feltámadás hírét vevő, ujjongó asszonyokat igyekeztek lecsendesít
Tovább
Kiírták a Terézanyu pályázatot – TERÉZANYU PÁLYÁZAT 2016
Kiírták a Terézanyu pályázatot – TERÉZANYU PÁLYÁZAT 2016 Mikor pihenhet a nő? Kell-e neki kimenő? A nők alapvetően szeretnek nők lenni, mintegy harmaduk azonban mégis úgy érzi, hogy iszonyú leterheltséget jelent a női szerep. A tavalyi pályázatok arról árulkodnak, hogy a számtalan területen történő helytállás miatt szinte minden nő kimerült és fáradt. Mit jelent a kikapcsolódás? Mennyi időt szánsz önmagadra? Mire vágysz leginkább? Neked kell, kellene kimenő? Ezekre a kérdésekre keresi a vá
Tovább
Támogatás gyerekeknek kedvezményes balatoni osztálykirándulásra/erdei iskolára
Támogatás gyerekeknek kedvezményes balatoni osztálykirándulásra/erdei iskolára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Vadóctanya Ifjúsági Táborok üzemeltetője, a Na-Joó Bt. pályázatot hirdet “Támogatás kedvezményes balatoni osztálykirándulás/erdei iskola szervezésére” címmel.
Tovább
Pályázat iskolás gyerekeknek – 200 ezer forintos pénzjutalommal!
Pályázat iskolás gyerekeknek – 200 ezer forintos pénzjutalommal! A Nestlé Hungária Kft. a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban indította el a kiegyensúlyozott életmódot és tudatos táplálkozást oktató NUTRIKID® programot, hogy ezzel aktív részt vállaljon az egészséges táplálkozási szokások kialakításában. Az általános iskolások számára kialakított oktatóprogram játékos formában adja át a gyermekeknek az egészséges táplálkozással és megfelelő mozgással kapcsolatos ism
Tovább
Karácsonyi Üdvözlet
Áldott, békés, szeretettben meghitt, Kellemes Karácsonyt és sikeres Boldog Új Évet kívánok magam- és a társaságunk nevében!
Tovább
Üdvözöljük honlapunkon!
Üdvözöljük az OFK Oktatásfejlesztési Kft. oldalán!
Tovább