+36-70/409-1547
Nyilvántartási szám: B/2020/000337
  4765 Csenger,
Rákóczi u. 66.
Engedélyszám:
E/2020/000333
Engedélyszám:
E-001214/2015

GINOP 6.1.2. Informatikai képzés INGYENES!

GINOP 6.1.2: Informatikai képzés

 

Mit nyújt ez a képzés?

 A teljes képzés 70 óra időtartamú(igényeid szerint beosztva), két 35-35 órás modulból áll.

-          Az első modul a teljesen kezdőknek szól, azoknak akik talán még nem is láttak számítógépet, csak fényképen…

Ez az a rész, ami bevezeti a tanulókat a számítástechnika, informatika világába, valamint felkészít a második modul elkezdéséhez.

-          A második modul már feltételez egy alap informatikai ismereti szintet, tehát nem a gép bekapcsolásával kezdődik az oktatás.

 

A teljes képzés végeztével képes leszel arra, hogy magabiztosan, önállóan kezeld laptopodat, telefonodat a hírek, események világában. Tudni fogsz e-maileket írni és fogadni, hang üzenetet készíteni.Képeket készíthetsz, amelyeket megoszthatsz barátaiddal, ismerőseiddel.

 Az előregisztrációval még nem kötelezed el magad egyik szintnél sem – ezt majd a képzést megelőző szintfelmérő megoldja helyetted. Saját érdekedben, írni fogsz egy szintfelmérőt – mely eredményének tükrében javasoljuk neked, hogy melyik szintet válaszd.

Ha a nagyon kezdő szintet választod, sikeres vizsga után folytathatod az erős kezdő szinttel, tehát igénybe veheted a teljes 70 órás képzést.

Ha a szintfelmérőd jól sikerült, neked csak a második modulhoz kell csatlakoznod, azaz csak 35 órás képzésen veszel majd részt. (az elsőn unatkoznál)

 Miért is jó még, ha ehhez a programhoz kapcsolódsz?

 Azok, akik amagasabb szintű, vagyis az IKER 2-es szintű képzésen vesznek részt, és azon sikeres vizsgát is tesznek, azECDL követelményeit is képesek teljesítenikét modul vonatkozásában: aSzámítógépes alapismeretek és az Online alapismeretekmodulokat.

 

Az ECDL program legfelsőbb döntéshozó testülete és az Akkreditációs bizottság az alábbi határozatával is kifejezi egyetértését és támogatását a GINOP 6.1.2. projekthez kapcsolódóan:

A Digitális szakadék csökkentése, GINOP 6.1.2 kiemelt projekt IKER 2. szintű képzés sikeres teljesítéséről tanúsítvánnyal rendelkezők az ECDL Számítógépes alapismeretek és az ECDL Online alapismeretek modulvizsgák alól mentességre jogosultak. A vizsgamentességet a jelentkezők önkéntesen igényelhetik. A vizsgamentesség megvalósításának technikai részleteit, a minőségi szempontok szigorú figyelembe vételével az NJSZT ECDL Irodája biztosítja. (ECDL Akkreditációs Bizottság 2016. június 10.)

Ez így azt jelenti, hogya Digitális szakadék csökkentése projekt IKER 2. szintű képzésein sikerrel résztvevők könnyedén, az ECDL rendszerbe való regisztráció után, további két vizsga letételével ECDL BASE (START) bizonyítványt szerezhetnek.

 Várjuk részvételi szándékodat, előregisztrációs lapunk kitöltésével!

 

 

„OFK” Oktatásfejlesztési Szolgáltató Kft.  4765 Csenger, Kossuth u. 25.

Felnőttképzési engedély: E-001214/2015

Adószáma: 25127030-2-15 - Telefon: 70/409-1547

ELŐ - REGISZTRÁCIÓS LAP

Tanfolyam megnevezése

IKER1

IKER2

A tanfolyam helye

 

 

Név

 

Születési név

 

Anyja neve

 

Születési hely, idő

 

TAJ szám

 

Állandó lakcím

 

Értesítési cím

 

Mobil

 

e-mail

 

Legmagasabb iskolai végzettség

 

Nyilatkozat

Hozzájárulok személyes adataim Intézmény általi felhasználásához, valamint e-mail címemre történő hírlevelek kiküldéséhez.

IGEN

NEM

 

A elő-regisztrációs lap elküldése nem minősül beiratkozásnak!